Branded Content

Op zoek naar relevante content voor je merk? Leuk! Wij hebben een enthousiaste redactie klaarstaan

Dit is onze werkwijze: de adverteerder geeft een briefing door aan ons team. Dan gaan wij broeden: wat is de doelstelling? De social kanalen van een merk vullen? Een lastig te vertellen verhaal overbrengen? Een sprankelende serie blogs maken op onze kanalen of op die van jullie? Hoe kunnen we daarbij helpen? En hoe kunnen we voor deze campagne even goede content maken als we redactioneel zouden doen?

Dat verwerken we in een plan, vaak volgens de hiërarchie van Hygiene, Hub en Hero-content, zodat we de aandacht lang blijven vasthouden. Zit er een sterke traffic-doelstelling in de campagne, zetten we bijvoorbeeld extra bannering in. Zitten er doelgroepen in die wij niet bedienen op onze titels, dan denken we mee over een alternatieve distributie. Alle content die we maken, kan namelijk ook op jullie eigen kanalen of die van een van onze collega’s gebruikt worden. Zolang de klant maar optimaal geholpen is.

Wij werken heel snel. Moet het deze week nog live? Geen probleem. Houden we van, een beetje tempo.

AANVULLENDE DIENSTEN
Facebookadvertising // A/B testen // Facebook retargeting // Specifieke audiences opbouwen // Panel voor kwalitatief onderzoek

Maak nu een afspraak voor een presentatie

Voor elk budget is er een campagne op maat te verzinnen.

Tariefkaart

 

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21 % BTW en exclusief productiekosten. Voor overige voorwaarden verwijzen we naar de Algemene Voorwaarden.