Team Branded Content

Alleen maar vrouwen? Ja, alleen maar vrouwen. Want onze content komt rechtstreeks uit het dagelijks leven. Alleen een jonge moeder weet hoe het is om een baby te hebben. Alleen een vrouw van rond de 50 weet hoe het is om midden in het leven te staan en toch ondertussen plotseling de grote five-o aan te tikken. Alleen vrouwen weten hoe het is om vrouw te zijn. Daarom bestaat niet alleen onze redactie, maar ook ons team branded content uit vrouwen van de doelgroep. Zodat we ook voor jullie échte content kunnen maken, voor echte vrouwen.

 

Redactie

Vala van den Boomen

Alle ruim 400.000 lezers van Me-to-We kennen het levensverhaal van Vala van den Boomen (35) tot in de fijnste details: een autistisch zoontje van 6, een dochter van 5 en baby Arwen uit haar tweede huwelijk. Iedereen leefde mee toen ze met twee kleine kinderen ging scheiden, daarna verliefd werd op (en trouwde met!) SuperMario - en toen meteen baby Arwen er achteraan kreeg. Ze heeft een felle en messcherpe pen waarmee ze over het moederschap schrijft. Maatje 34, en altijd op hakjes gaat ze door het leven. Campagnes: HEMA, ABN Amro, Polisport.

Femke Sterken

Ze is hét gezicht van Me-to-We. Krijgt mails, facebookberichten en zelfs brieven over haar verhalen die ze schrijft over haar zoontje Max en haar moederschap in het algemeen. Ze is ook oprichter van Snippet Media, werkt snoeihard, probeert altijd af te vallen (wat soms wel en soms niet lukt), schrijft een column in Libelle en is met haar serie De Opvoedpoli (175.000 keer gelezen) genomineerd geweest voor Reportage van het Jaar bij de Mercur Awards. Campagnes: Weight Watchers, Tripper, Friesland Campina.

Barbara van Erp

Ze is oprichter van zowel Me-to-We, als Mynd en Saar en zelfs tishiergeenhotel: in de persoon Barbara van Erp (47) komt het allemaal samen. Ze heeft kleine kinderen (Morris, van 5), houdt van mooie persoonlijke verhalen op Mynd, tikt al bijna de 50 aan en heeft een beginnende puber in huis (Felix, 11, nu nog lagere school, maar wacht maar!). Ze komt om in de broodtrommels, gaat heel graag uit eten en het lukt maar niet om eindelijk eens te gaan sporten. Campagnes: Sourcy, Zilveren Kruis, Rivella.

Saskia Smith

Twee pubers in huis (een jongen én een meisje) - dat zijn er twee te veel. Het zijn natuurlijk heerlijke kinderen, en het is een heel grappige tijd, maar man, man, je zou de stapels was eens moeten zien waar Saskia Smith (47)  zich elke dag doorheen moet worstelen, om maar niet te spreken over de liters deodorant die er in huishouden doorheen gejaagd worden. Ze is gek op sporten, en dan moet ook wel, want je moet fysiek sterk zijn om dat geweld van die twee pubers aan te kunnen. En ja, ze heeft het weleens geroepen: tishiergeenhotel! Dus toen moest dat online magazine er maar eens komen. Livegang: 15 juni 2017.

Miriam Mars

Ook al is ze 49, ze lijkt nog wel een twintiger. Miriam Mars heeft een zoon en een dochter die het huis uit zijn. Houdt van dansen op de bar. Is gek op mooie kleren en reizen. En schrijft de meest hilarische stukken over bijna 50 zijn maar je nog lang niet voelen op Saar. Campagnes: Specsavers, Zilveren Kruis, Kras Reizen.

Els Rozenbroek

We hebben Els Rozenbroek (59) weleens midden op de dag een fles whisky uit haar Prada-tas zien halen. Ze is hoofdredacteur van Saarmagazine. Tot vorig jaar was ze eindredacteur van LINDA. Ook schreef ze veertien jaar lang Het Dagboek van Juul in Libelle, is getrouwd, moeder van een volwassen zoon, en gek op haar vriendinnen, hond, Netflix, politiek en wat zoal verder ter tafel komt. Campagnes: Nationale-Nederlanden, Zilveren Kruis, Kras Reizen.