ONZE TITELS

We schrijven bijvoorbeeld over kleine kinderen, zoals op Me-to-We, dat met 350.000 unieke bezoekers per maand een absoluut knalsucces is. Het is het enige blog met felrealistische beschrijvingen van het moederschap. Van zwaar hormonale zwangerschappen en wallen tot aan je kin in de kraamtijd, naar schuimbekkende peuters in de supermarkt. Alles wat ook jij dagelijks (hebt) mee(ge)maakt, lees je op Me-to-We. 

Moeders 25 – 45 | Jonge gezinnen
(0-8 jaar) | hbo/wo | 1.2 miljoen pageviews
350.000 unieke bezoekers

Maar die peuters worden op een dag ook pubers, die je wasmanden nog meer laten overstromen en wel 15 handdoeken per dag nodig lijken te hebben, ze stinken, ze vreten je koelkast leeg en voor je het weer roep je tegen ze: tishiergeenhotel.nl! (We zijn sinds 15 juni 2017 live!)

Moeders 40 – 55 | gezinnen met pubers (10 -16 jaar)
300.000 pageviews | 100.000 unieke bezoekers

 

En dan word je 50 en vind jij dat je nog midden in het leven staat, maar blijkt je omgeving daar heel anders over te denken. Terwijl je nog druk aan het daten bent, keihard werkt, een startup begint en lekker vaak uit eten gaat, beginnen ze je op straat te zien als iemand die ‘oud’ is. Even schrik je je kapot, maar dan besluit je: wat kan mij het schelen. Dan kun je naar Saar Magazine: voor vrouwen die 50+ zijn, maar nog lang niet dood.

Vrouwen 45 – 60+ | Actief, werkend, kinderen
450.000 pageviews | 200.000 unieke bezoekers

 

Of over de gevoelens en emoties die vrouwen hebben náást het moederschap. Onzeker zijn, je niet altijd succesvol voelen, verliefd zijn, of juist scheiden, een leuke baan willen hebben, of net ontslagen zijn. Je mooi voelen, of je wíllen voelen, proberen 12 kilo te verliezen en dan falen – maar hé, gelukkig hebben we elkaar nog – daarover lees je op Mynd.nu, ons blog voor je dagelijkse dosis psyche. Geen makkelijke tips om gelukkig te worden, maar wel dingen waaraan je wat hebt, een kleine oefening, een hart onder de riem, een vrolijke noot.

Vrouwen 25 – 45 | wellness, psyche, gezondheid
hbo+ | 300.000 pageviews | 200.000 unieke bezoekers

 

‘Alle mannen zijn hetzelfde en toch ook niet’. Onder dit motto lanceren gelouterde mannenbladenmakers Marcel Langedijk en Jan Heemskerk www.meneren.nl, ‘voor mannen met een leven’. Op meneren.nl maken ze mannen (30-50) wijzer. Over zichzelf, elkaar, vrouwen, lijf en gezondheid, stijl en succes, plus alles wat ze verder leuk en lekker vinden. 

Coming soon: 2 november 2017

Sales: philippine@snippetmedia.nl